Meatless MeetUp XL x Week zonder Vlees

Leave a comment
Ugly food Rescuers club

Tijdens Nationale Week Zonder Vlees organiseert de Ugly Food Rescuers Club in samenwerking met BlueCity 010 een Meatless MeetUp XL: een no waste, no meat lunch met rondleiding door de circulaire voorbeeldstad aan de Maas.

De Meatless Monday MeetUp is een wekelijks event in BlueCity. Het doel: ondernemers de gelegenheid bieden elkaar te ontmoeten. De lunch leent zich daar uitstekend voor. En omdat wij voor het eten zorgen, hebben zij alle tijd om wat te sparren, brainstormen of gewoon: over het leven te praten 🙂 In 2017 hebben we op deze manier  ruim 270 plantbased conversation starters aka voedzame vega(n) maaltijden geserveerd!

Normaal gesproken is de Meatless Monday MeetUp alleen toegankelijk voor ondernemers die in BlueCity zijn gevestigd. Maar speciaal ter ere van de Nationale Week zonder Vlees zorgen we voor extra veel bordjes, zodat we zeker 75 mensen uit kunnen nodigen in deze blauwe broedplaats.

WAT GAAN WE DOEN?

Meatless-meet-up-bluecityLunchen dus! Maar dan wel no waste én no meat – met de zuurkool die tijdens Kraut Fest Rotterdam gemaakt werd. Zonde om weg te gooien, na die spectaculaire reddingsactie 🙂 Els maakt er drie verschillende, bijzondere krautgerechten van, die zelfs de meest verstokte zuurkoolhater over de streep zullen trekken. Met pulled mushroom van rotterzwam – omdat dat een pracht van een vleesvrij gerecht is!

RONDLEIDING DOOR DE CIRCULAIRE DISCO

Na de lunch krijg je een rondleiding door #BlueCity010, een voormalig subtropisch zwembad dat wordt verbouwd tot circulaire voorbeeldstad. Je maakt een wandeling door de circulaire kantoorvleugel en krijgt daarbij de nitty gritty details over de grootse plannen die er liggen.

>> koop hier je ticket à €6,75

WAAROM MEATLESS MEETUP XL?

Arabella en Diana organiseren elke week de Meatless Monday MeetUp in BlueCity. Arabella kookt op blauwe principes: met wat voor handen is, lokaal en liefst no waste. De lunch is hét moment om even uit de dagelijkse ratrace te stappen en om je heen te kijken. Even snel een boterham naar binnen proppen? Zonde! Van onze no waste/no meat lunch worden je hoofd én je lijf blij. Jij hoeft alleen maar aan te schuiven – en hebt dus alle tijd om (business wise) bij te praten met je barbuurman of -vrouw. Let’s meet up in BlueCity!

VOOR WIE?

Deze Meatless MeetUp XL is toegankelijk iedereen die dat weleens mee willen maken, zo’n no waste lunch, die dolgraag de Rotterdamse Kraut willen proeven en die graag eens een rondje doen in voormalig Tropicana. Ook zeer geschikt voor ondernemers (to be) die de vibe in BlueCity weleens mee willen maken!

PRAKTISCHE INFO

  • Meelunchen incl rondleiding kost €6,75
  • Max. 75 tickets
  • Inloop vanaf 11:45, lunchen tussen 12 en 13
  • De rondleiding duurt een half uur

Klinkt goed toch?
>> koop hier je ticket à €6,75

Hoort zegt het voort en neem je vrienden mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 

PARTNERS

Deze Meatless MeetUP XL x Week zonder Vlees wordt georganiseerd door BlueCity is.m. Ugly Food Rescuers Club. De Kraut die we serveren is gemaakt door 275 #krautfunders, van afgedankte witte bio-kolen, en wordt beschikbaar gesteld door de Koolalitie van Ferme KolenRotterdamse OogstMeriam Beek, Ugly Food Rescuers Club en SFYN Rotterdam.

Like what you're reading? Do share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *